Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Europarts Ltd d.o.o. Knjaževac (u daljem tekstu Prodavac). Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice Europarts Ltd d.o.o.. definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Internet prodavnica Europarts Ltd d.o.o. je informacijski sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima. Njime upravlja kompanija Europarts Ltd d.o.o. Knjaževac Korisnik je osoba koja koristi naš sistem, odnosno kupac u Internet prodavnici Europarts Ltd d.o.o.
Odnos Internet prodavnice Europarts Ltd d.o.o. i kupca regulisana je međusobnim obavezama kupovine preko Internet prodavnice Europarts Ltd d.o.o., a u skladu sa opštim uslovima.
Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost internet prodavnice Europarts Ltd d.o.o., korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i kupca.


Podaci o preduzeću

Ime: Europarts Ltd d.o.o.
Adresa: Dobrivoja Radosavljevića 141, 19350 Knjaževac
E-pošta: office@europarts.rs  
Telefon: 065/55-55-358
PIB 107508614
Matični broj: 20817330
Šifra delatnosti:  4520
Poslovni račun u banci: 275-0010222175023-44 Societe

Cene u internet prodavnici

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Cene su važeće u slučaju plaćanja predviđenim načinima plaćanja i prema uslovima navedenim iznad.
Uprkos značajnim naporima da se obezbede ažurni i tačni podaci, moguće je da se potkrade neispravna cena. U tom slučaju, kao i u slučaju da se cena promeni tokom izdavanja porudžbine, prodavac će kupcu omogućiti da odustane od kupovine i ponuditi mu drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.

Rok isporuke i dostava

Rok isporuke je naveden na našem sajtu u opisu svakog proizvoda. Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana posle narudžbine.
Isporuke se ne vrše nedeljom.   
Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.  
Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Robu isporučujemo putem poštanskog operatera Bex Express.

U slučaju da posle prijema robe primetite da je roba oštećena molimo vas da nas najkasnije u roku od 24 sata obavestite na broj telefona 065/55-55-358 ili na email: office@europarts.rs

U slučaju da se proizvod ne nalazi na zalihama, postoji mogućnost da se rok isporuke produži, ali isključivo posle telefonske konsultacije sa kupcem. Ukoliko u vreme dostave kupac nije na dogovorenoj adresi, robu može da preuzme punoletna osoba koja živi u istom domaćinstvu zajedno sa kupcem, odnosno osoba koja ima ovlašćenje za preuzimanje robe. Osoba koja je preuzela proizvod preuzima i svu prateću dokumentaciju i potvrđuje prijem robe potpisivanjem otpremnice, gde navodi svoje ime i datum preuzimanja robe.

Komunikacija

Obaveštenja o mesečnim akcijama i komercijalne elektronske poruke moraju biti jasno i nedvosmislno označene kao reklamne poruke. Pošiljalac mora da bude jasno naveden. Ako korisnik ne želi da prima reklamne poruke i obaveštenja o mesečnim akcijama, prodavac će to bezuslovno uzeti u obzir.

Isključenje od odgovornosti

Prodavac će uložiti maksimalne napore da postavi ispravne i ažurne podatke na svoje internet strane.  Međutim, karakteristike proizvoda, zalihe i cene mogu brzo da se promene, tako da prodavac ne uspe da pravovremeno ispravi podatke na internet stranicama. U tom slučaju prodavac će obavestiti kupca o izmenama i omogućiti mu da otkaže poružbinu ili zameni naručeni artikal. Sve fotografije proizvoda su simbolične i ne predstavljaju svojstva proizvoda.

Ugradnja i montaža auto delova

Pre bilo kakvih radnji montaže/podešavanja/ugradnje artikala proverite adekvatnost robe.
Auto delove kupljene putem našeg sajta mora da ugradi/montira ovlašćeno lice (serviser/majstor) koja ima registrovanu delatnost za ugradnju/montažu isporučene vrste auto delova.

Dokaz o kupovini

Prodavac izdaje račun na trajnom mediju (papiru), što je validan dokaz o kupovini.